De chalets van Jacques Poncelet :

zijn gelegen aan de oever van de Semois nabij het vredig en rustig dorpje Alle Sur Semois in de Ardennen. Onze 6 chalets zijn gelegen in het hart van een bebosd gebied aan de oevers van de rivier.

De chalets Jacques Poncelet aan de rand van de Semois
De chalets Jacques Poncelet

De Semoisvallei staat zeer hoog geprezen bij de toeristen die op zoek zijn naar rust. De Chalets van Poncelet verwelkomen u in één van de mooiste regio’s van de Ardennen in een 100% natuurlijke omgeving.

De verschillende activiteiten ontbreken niet in deze magnifieke regio : kayak, vtt, wandelen, vissen,… Dit is juist een korte lijst van wat er allemaal te doen is in deze regio.

uitzicht van Rochehaut
Rochehaut
Ontdek de mooiste plekjes en uitzichtpunten van de regio door de honderden gemarkeerde parcours voor iedere liefhebber van wandelen of fietsen.

De chalets van Poncelet zijn de ideale plaats om de vakantie door te brengen met de familie, vrienden. Onze chalets kunnen 7 tot 10 personen verwelkomen en zijn allemaal gelegen langs de Semois.

Bouillon
Bouillon

Ze zijn gelegen op een kleine afstand van de twee prachtige charmante typisch Ardense dorpjes Alle Sur Semois en Rochehaut. De steden Bouillon en Sedan zijn slechts een 20 tal km verwijderd van uw chalet.

Onze chalets zijn reeds het decor geweest voor vele reportages van bekende magazines : Deco Idee, Home and Garden, Campagne et Decoration, Juliette et Victor, l'art de vivre franco-belge (n°19 été 2010),...